Bleken

Bleken van tanden (Engels: bleaching) heeft als doel de tandkleur witter te maken. Bij het bleken wordt een product gebruikt dat de natuurlijk intrinsieke tandkleur wijzigt.

Maak een afspraakBel voor een afspraak

Bleken

 

Tanden kunnen in de loop der tijd verkleuren door roken, drinken en eten. Vaak is dit te verhelpen door de bleken en zullen de tanden er witter uit komen te zien.

Wij werken met bleekbitjes en bleekgel, aangezien dat het minst invasief is voor uw tanden en tandvlees. De bitjes worden met gel in de nacht in gedaan, waardoor de gel gedurende +- 7 uur op de tanden kunnen inwerken. De intensiteit is veilig voor de tanden met goed resultaat. De bitjes schaft u eenmalig aan en kunt u later hergebruiken. De bleekgel kunt u dan weer aanschaffen.

Bleeklampen zoals vaak in klinieken zonder tandartsen gebruikt worden, is de intensiteit zo hoog, dat dit voor veel gevoeligheid en pijnklachten zorgt. Wij adviseren dit zeker niet.

Bij de eerste afspraak maken wij afdrukken voor de bleekbitjes en bij de tweede afspraak krijgt u de bitjes, gel en instructies al mee. U kunt thuis zelf bepalen hoe vaak u wilt bleken om het gewenste resultaat te verkrijgen.

Heeft u een losse verkleurde (dode) tand, dan kunnen wij ook die tand alleen intern bleken. U kunt in de praktijk naar de mogelijkheden vragen.

Contact

Minister Aalberselaan 92
2285 ES Rijswijk

Ma. - Vrij.  8.30 - 17.00
Pauze 12.15 - 13.00

In de avond en het weekend kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst 0900-8602

Neem contact met ons op

Meer informatie of een afspraak maken?

5 + 10 =