Team

Bij tandartsenpraktijk Goey werken we met een hechte team met specialisten.

Maak een afspraakBel voor een afspraak

Mw. Y. Goey

Tandarts

Een jonge tandarts, die in Amsterdam in 2013 is afgestudeerd en volgt veel nascholing over vullingen, esthetische behandelingen en wortelkanaalbehandelingen om de nieuwste innovaties toe te kunnen passen. Naast de algemene tandheelkunde doet zij ook behandelingen voor orthodontie met doorzichtige beugels (Clearbraces). Ze heeft ook tandheelkundige ervaring opgedaan in Zuid Afrika. In de praktijk houdt ze zich met alle zaken bezig en is drie dagen per week aanwezig (ma,do,vr). Zij heeft een BIG- en KRT-registratie.

Mw. A. van den Berg

Tandarts

Mw. van den Berg is een jonge, ambitieuze tandarts. De band met de patiënt staat voorop, waarbij zij de best mogelijke zorg wil leveren. De samenwerking met collega’s en patiënten geeft haar veel plezier. Naast haar werkzaamheden als tandarts, doet zij ook onderzoek bij de Afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie bij het VUmc. Haar focus ligt op de algemene tandheelkunde, waarbij zij zich wil specialiseren in de chirurgie. Zij is twee dagen per week aanwezig (ma,do) en is BIG-geregistreerd.

Mw. C. Pronk

Tandarts

Mw. Pronk is afgestudeerd aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA) waarbij zij haar studie deels heeft voortgezet aan Columbia University in New York. Naast de algemene tandheelkunde, heeft zij veel affiniteit met kindertandheelkunde. Deze jonge tandarts vindt een persoonlijke behandeling belangrijk, zodat elke patiënt zich op zijn of haar gemak voelt. Zij is één dag per week in de praktijk aanwezig (ma en soms wo) en beschikt over een BIG-registratie.

Dhr. R. Goey

Kaakchirug

Dhr. Goey heeft tandheelkunde en geneeskunde gestudeerd in Amsterdam en zijn orofaciale chirurgie opleiding in Leiden afgerond. Hij ziet de patiënten voor chirurgische behandelingen in onze praktijk. Dit zijn o.a. moeilijke extracties (trekken van tanden/kiezen), het plaatsen van implantaten en het maken van MRA’s (snurkbeugels) Hij werkt gemiddeld twee dagen per maand in de praktijk en beschikt over een BIG-registratie. 

Judith

Mondhygiënist

Judith is de mondhygienste in onze praktijk. Zij heeft vele jaren ervaring hierin en behandelt de patienten met zorg, geduld en liefde. Zij één dag per week in de praktijk (di).

Diana

Allround assistente

Diana is een allround assistente en werkt op de woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk. Ze werkt al jaren bij ons en is een bekend gezicht voor mw. Goey haar patiënten.

Sanela

Preventie-assistente

Zij is de preventie-assistente in de praktijk. Ze heeft een preventie-tandartsassistente opleiding gevolgd en vele jaren ervaring als tandartsassistente. Voor mondhygiëne behandelingen, zult u door haar geholpen worden. Bovendien zult u haar ook aan de stoel naast de tandarts treffen als stoelassistente.
Ze is drie dagen per week aanwezig (ma, do, vr) om de patiënten in de praktijk op te vangen en het persoonlijke contact te verzorgen. Bovendien kan Sanela patiënten ook helpen in het Servisch.

Sylvia

Balieassistente

Zij heeft tientallen jaren ervaring als balieassistente en zal voornamelijk aan de balie in de wachtkamer te vinden zijn. Indien naar de praktijk belt, zult u hoogstwaarschijnlijk Sylvia aan de lijn krijgen. Zij is vijf dagen per week aanwezig in de praktijk (ma,di,wo,do,vr).

Parvin

Stagiaire

Parvin is aan het studeren voor tandartsassistente en loopt stage bij ons. Zij is voornamelijk aan de stoel te vinden. Bovendien is zij ook Nederlands aan het leren, om de taal beter onder de knie te krijgen. Zij spreekt naast Nederlands ook vloeiend Farsi.  Zij werkt twee dagen per week (ma,vr) in de praktijk.

B. Han

Allround assistente

Berna is onze jonge allround assistente. Zij zit voornamelijk aan de stoel, maar af en toe vindt u haar ook achter de balie of krijgt u haar aan de telefoon. Zij werkt gemiddeld twee dagen per week in de praktijk. Naast Nederlands, spreekt zij ook vloeiend Turks.

 

Contact

Minister Aalberselaan 92
2285 ES Rijswijk

Ma. - Vrij.  8.30 - 17.00
Pauze 12.15 - 13.00

In de avond en het weekend kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst 0900-8602

Neem contact met ons op

Meer informatie of een afspraak maken?

2 + 6 =